Kennisbank

Bent u op zoek naar specifieke informatie? In dit deel van de doorstroomatlas bepaalt u zelf welke informatie u in een tabel wilt zien. Binnen de thema’s instroom, doorstroom en studiesucces kunt u gedetailleerde informatie opvragen over bijvoorbeeld leerlingen in bepaalde leerwegen of sectoren van het vmbo en verschillende niveaus van het mbo. De kennisbank biedt u tevens de mogelijkheid om in te zoomen op uw regio of op persoonskenmerken. Zo kan informatie worden opgevraagd over mannelijke vmbo’ers in een bepaalde gemeente of provincie.

De cohortinformatie wordt jaarlijks bijgewerkt. Zo wordt altijd de meest recente informatie beschikbaar gesteld.

Stel de zoekopdracht samen

In de kennisbank selecteert u in het onderstaande blok de gegevens die u wilt zien. Op basis van het door u gekozen thema, kunt u per onderwerp aangeven van welke cohorten en voor welk gebied u informatie zichtbaar wilt maken. Op het vervolgscherm kunt u de resultaten verfijnen op persoonskenmerken, leerwegen, sectoren of gegevensjaren.
Let op
: Het selecteren van het juiste gegevensjaar in het vervolgscherm is belangrijk, omdat u hiermee het meetmoment bepaalt.

Selecteer een dossier

Selecteer één of meer cohorten

Geen cohort(en) geselecteerd

Selecteer een gebied

Direct naar

Doorstroomatlas vmbo   De onderwijsloopbaan van vmbo'ers in beeld gebracht